Maailma parim sudokulahendaja on eestlane Tiit Vunk!

Slovakkias toimuvatel sudokute lahendamise 11. maailmameistrivõistlustel võitis individuaalarvestuses kuldmedali eestlane Tiit Vunk!

Kahe lahendamist täis päeva kokkuvõttes pääsesid superfinaali neli paremat. Tiit Vunk alustas finaali teiselt kohalt Jakub Ondroušeki (Tšehhi) järel ning tiitlikaitsja, jaapanlane Kota Morinishi ja hiinlane Shiyu Cheni ees. Esimese sudokuga suutis Ondroušek vahet Tiidu ees suurendada, kuid teise sudoku lahendamise lõpetasid mehed juba pea võrdselt ning edasi keegi enam Tiidule ohtlikuks ei saanudki. Seejuures oli Tiit ainuke, kes kõik finaalisudokud ajalimiidi sees ära lahendas.

Tiit Vunk on varasematelt MM-idelt võitnud kaks hõbedat ja ühe pronksi, nüüd lõpuks tuli ka kauaoodatud kuld! Päev tagasi võitis Tiit sudokute lahendamise GP ehk ta on sellel MM-il teinud kuldse duubli.

Sudokute lahendamise MM-il osaleb 214 lahendajat 30 riigist. Kaheksa MM-il osaleva eestlase väljaselgitamiseks.

DSC_0731
DSC_0741
DSC_0735
Super Kuma autovõitjad
Minu ostukorv
Sulge hiljuti vaadatud
Kategooriad