Super Kuma autovõitjad

Super Kuma 22. võiduauto sõitis Tõrvasse!
Renault Clio loosimist sai jälgida 30. jaanuaril 2019 Kanal 2 saates „Õhtu!“. Kõik kaheteistkümne vinjetiga varustatud postkaardid kallati võiduauto pagasiruumi ja fortuuna Onu Uno tõmbas välja tõrvalanna EVI VAHTRE saadetud kaardi. Valgamaale on see juba teine Super Kuma võiduauto – 11 aastat tagasi rändas Otepääle Mitsubishi Colt. Seekorde autovõitja Evi on elurõõmus pensionär, kes käib jätkuvalt tööl. Ikka selleks, et inimesed võõraks ei jääks ja et saaks suhelda. Ristsõnu on Evi lahendanud viimased kümme aastat.

Super Kuma aastaauto 2017 – Hyundai i20 – vurab nüüd Raplamaal!
Aastaauto loosimine toimus Topauto müügisalongis ja seda sai jälgida 20. jaanuaril 2018 Kanal 2 saates „Rooli võim“.
Nagu kõigil varasematel kordadel, oli ka seekord fortuuna Onu Uno, kes tõmbas välja Vello Säreli saadetud vinjetikaardi. Võidust kuuldes oli Vello esimene lause, et enne ei usu, kui auto on kodus hoovi peal. Võitja käib tööl Kesk-Soomes ja päris iga nädal koju tulla ei saa. Seetõttu läks kaks nädalat, enne kui ta võtmed kätte sai ja autot oma kodus hoovi peal imetleda võis.

Super Kuma aastaauto 2016 – Renault Twingo – võitis IRENE RUUSMAA Harjumaalt!
Aastaauhinna loosimist said huvilised jälgida 21. jaanuaril 2017 Kanal 2 saates „Rooli võim”. Fortuna rollis oli ristsõnameister Onu Uno, kellele vastne võitja saadab parimad tervitused, sest ilma Onu Unota poleks tal enda sõnul midagi – ei ristsõnu ega ka autot!
Tegelikult on Kiisal müüja ametit pidav proua vägagi rikas – tal on kolm last, neli lapselast, roosipeenrad ja aiamaa! Ristsõnu on Irene lahendanud juba varasest noorusest peale, Super Kuma lahendab Irene ajakirja ilmumisest alates. Aeg-ajalt on õnnestunud tal ka väiksemaid rahalisi auhindu võita, nüüd siis auto võit!

Peaauhind Eestimaa südamest Tallinna südalinna!
Super Kuma aastaauhinna 2015 – Škoda Fabia – võitis Tallinnas Harju tänaval elav Aita Vaidlo!
Robert Rooli juhitavas saates tõmbas üheksateistkümnenda autovõtja kaardi välja ristsõnalegend Uno Viigand alias Onu Uno.
Kõik ristsõnasõbrad said loosimist jälgida 16. jaanuaril 2016 Kanal 2 saates “Rooli võim”.

Peamine ristsõnaauhind pealinna!
17. jaanuaril 2015 Kanal 2 saates “Rooli võim” toimunud loosimisel tõmbas ristsõnalegend Onu Uno, kes on kõigil 18 korral olnud Fortunaks, välja Kaupo Tarvise nime.
Õnnelik autovõitja on sündinud Paides, elanud suurema osa oma elust Saaremaal ning suurema osa pensionipõlvest veedab Tallinnas.
Vaatamata sellele, et õnnelik autovõitja tähistab märtsikuus oma 70. sünnipäeva, on ta aktiivne ja huumorisoonega linnakodanik.
Lihtsalt niisama koju istuma ei ole ta jäänud, vaid käib siiamaani tööl

Super Kuma kõigi aegade hinnalisim ning parima lisavarustusega võiduauto – linnamaastur Nissan Juke – hakkab sõitma Järvamaa teedel.

18. jaanuaril Kanal 2 saates “Rooli võim” toimunud loosimisel tõmbas Fortunaks olnud Onu Uno 3600 kaardi seast välja Siiri Reiviku kaardi.

Saadet ja loosimist juhtis Robert Rool.

Õnnelikuks võitjaks osutus järjekindel Super Kuma ristsõnade lahendaja Siiri Reivik Roosna-Allikult.
Nissan Juke läks 6 lapsega peresse, kus seni autot pole ning võitjal tuleb alustada ka õpinguid autokoolis juhilubade saamiseks.

15. jaanuaril oli Paides suur loosikolmapäev.
Kanal 2 saate “Rooli võim” avalikul lindistusel loositi välja viis aastaauhinda: Super Kuma aastaauto Mitsubishi Colt, Kumakese reis kahele Taani Legolandi, Mixi 500 eurot, Kooli Ruutude iPAD ja Onu Uno Valitud Ristsõnade motoroller.

Saatejuhiks oli Robert Rool, auto loosis välja ristsõnalegend Uno Viigand Alias Onu Uno.

Auto võitis Heiki Korba, Soomes elav eestlane, kes bussijuhina töötades igal nädalal vähemalt korra ka Eestis ära käib ning tagasi minnes alati ristsõnu kaasa ostab.

2011 – Ford Ka
Super Kuma 15. aastaauto!
Auto loositi välja 22. jaanuaril TV 3 saates “STOP” 3404 saadetud loosikaardi hulgast. Fortunaks oli Eesti kuulsaim ristsõnakoostaja Uno Viigand alias Onu Uno, saatejuhiks Allan Muuk.

NB! Tegemist oli esimese aastaautoga, mille võit läks pealinna.

Super Kuma 14. aastaauto!
30. jaanuaril loositi TV3 saates „STOP!” välja juba neljateistkümnes Super Kuma aastaauto. Seekord siis Citroën C1.
Traditsioooniliselt oli Fortunaks ristsõna-legend Uno Viigand alias Onu Uno, kes tõmbas ligi 3000 kaardi hulgast välja järvamaalanna HEILI SEIRE kaardi. Heili kodukohaks on ilmselt Eesti kõige õnnelikum ristsõnapaik, sest Peetri alevikus sõidab ringi ka Super Kuma 2000. aasta võiduauto Suzuki Alto!

Kolmeteistkümnes auto Pärnusse!

ANNELI SCHUBBE-KITSELIST sai usin ristsõnalahendaja juba põhikoolis, minnes järk-järgult “lahjemalt kraamilt” kangemale üle. Töökoht Uue Kunsti Muuseumis, aga veel rohkem lapseootuse aeg süvendasid harrastust veelgi – kohati tundus Annelile, et ristsõnu ei ilmu piisavalt palju.
Kui Kuma üllitisi üles lugeda, siis on Anneli lahendajakarjäär liikunud Kooli Ruutudelt ja Super Kumalt Kuma Kange ning Raudse Loogikani. Viimane ongi praegu Anneli lemmikajakiri, kuna selle kallal saab päevi pusida, samas ei ole võimalik vastuseid Internetist otsida.
Oma esimest 150-kroonist ristsõnavõitu mäletab Anneli hästi, aga võite on olnud tunduvalt rohkem. Anneli vennad käivad peale, et õde nendegi vastused ära saadaks, sest tahaksid ka midagi võita. Pereringis arutati naljatamisi juba möödunud aasta keskel, mida tulevase võiduautoga peale hakatakse. Ja auto tuli! Kuna Anneli abikaasa loosimist telest nägema ei juhtunud, suhtus ta uudisesse siiski skeptiliselt senikaua, kuni Kumast telefonitsi selle kohta kinnituse sai.
Vastusekaardi saadab Anneli ära igal võimalusel, ainult … Alati ei pruugigi võimalust olla, kuna ümbrikusse pandud, adresseeritud ja margistatud vastused võivadki riiulile ununeda. Küllap tingib sellist unustamist noore naise praegune suurim “hobi” – tema kaheksakuine poeg, paras rüblik, kelle kõrvalt ei jää palju aega muuga tegeleda. Veel räägib Anneli hobidest järgmist: “Peamine hobi on praegu potitreening ja kõndima õppimine. Muidu olen reisihuviline, eriti meeldib ikka ja jälle Eestit avastada. Seda saab teha ka koos lapsega. Mai algul aga lähen Barcelonasse, et saada kokku õega, kes tuleb Šotimaalt. Koos veedame oma puhkuse seal.”

31. jaanuaril loositi TV3 saates “STOP!” välja
juba kolmeteistkümnes Super Kuma aastaauto. Seekord siis Citroën C1.
Loosimisel fortuunaks olnud legendaarne ristsõnalooja Uno Viigand alias Onu Uno tõmbas
enam kui kolme tuhande vastusekaardi seast välja
pärnulanna ANNELI SCHUBBE-KITSELI kaardi.

1. veebruaril loositi TV3 saates “STOP!” välja juba kaheteistkümnes Super Kuma aastaauto. Seekord siis kumakollane Ford Ka. Info-Auto Järve esinduses toimunud loosimisel oli fortuunaks legendaarne ristsõnalooja Uno Viigand alias Onu Uno. Enam kui 2000 osaleja seast naeratas loosiõnn kohtlajärvelasele REIN IVALE.

Peavõit läks väga järjekindlale mehele, sest Rein on saatnud ära kõigi Super Kuma aastaautode vinjetid. Kaheteistkümnendal korral läks niisiis õnneks. Varem on Rein paljude aastate ja järjekindlalt saadetud vastustekaartidega võitnud mõnel üksikul korral 150 krooni – tundub, et Fortuna valmistas teda sel viisil ette. Nitrofertis peaenergeetikuna töötava Reinu lemmikud Super Kumas on Kuma Kange ristsõna ja värvikrüptoprogramm, koostajaist hindab ta enim Onu Uno loomingut.

Alates 1997. aastast on Super Kuma aastaauhinnana välja loositud üheksa sõiduautot. Eestimaa teedel vuravad “Super Kuma” kirjadega ringi Fiat Punto, Mazda Demio, Škoda Felicia, Suzuki Alto, Lada 110, Škoda Fabia, Hyundai Getz ja Citroén C3 ja kaks Ford Fiestat. Järgmise aasta algul lisandub nende sõbralikku perre Mitsubishi Colt.
Selle auto omanikuks võid saada ka sina. Kui lõikad välja 2007. aasta jooksul ilmunud kaheteistkümne “Super Kuma” esikaanel asuva Mitsubishi vinjetid ja saadad need ühele postkaardile kleebituna hiljemalt 20.01.2008 aadressil PK 126, 72702, Järvamaa postkontor, siis osaled sõiduauto Mitsubishi Colt loosimises.
AS Kuma töötajad ja nende pereliikmed loosimises ei osale .

4. veebruaril loositi TV3 saates “Stop” välja juba kümnes Super Kuma aastaauto. Seekord siis Ford Fiesta. Enam kui 3000 Kuma toimetusse saadetud kaheteistkümne vinjetiga kaardi hulgast tõmbas Eesti staažikaim ristsõnameister Uno Viigand alias Onu Uno välja Leili Kahro nime.
Üliõnnelikule võitjale oli see esimene ristsõnadega võidetud auhind üldse, kuigi vastustekaarte on ta juba kümmekond aastat ära saatnud. Kõik senised vastustekaardid oli Leili saatnud abikaasa nimel, kuid seekord otsustas teisiti ja kohe tuli täistabamus. Ristsõnu lahendavad nad küll abikaasaga alati kahe peale. Ikka nii et Leili lahendab ära oma lemmikud – anekdoodimõistatuse, sünnipäevalaste ristsõna, krüptogrammi ja Kuma kange ristsõna, abikaasale jäävad sõnapaigused, parketid ja muud ristsõnad.  “Kõik peab olema tasakaalus,” arvab võitja nii pereelu kui ka Super Kuma kohta. Pojapoeg Madis, kes vanaema Tallinnast koju Tartusse sõidutas ja kellest auto põhikasutaja saab, lisab juurde, et temale ei ole vanavanemate ristsõnadest kunagi suurt midagi lahendada jäetud.

Super Kuma 2005. aasta võiduauto Ford Fiesta loositi välja 5. veebruaril TV3 saates “Stop”. Kuma toimetusse saadetud 3244 kaheteistkümne vinjetiga kaardi hulgast tõmbas fortuunaks olnud eesti staazikaim ristsõnameister Uno Viigand ehk Onu Uno välja Rene Steinbergi nime, keda õnnejumalanna oli seni suurvõiduks harjutanud väiksemaid rahalisi võite saates. Tamsalus elava ja E-Betoonelemendis betoontoodete valmistajana töötava Rene jaoks on ristsõnad viimase kümne aasta jooksul kujunenud lemmikharrastuseks. Õnnelik võitja tunnustab kõiki Super Kuma autoreid ning ei soovi kedagi neist eraldi esile tuua. Sama lugu on ristsõnatüüpidega, kõik on toredad, kõigiga saab hakkama. Ja kui ei saa, siis ema ikka aitab. Ajakirja müükimineku ajaks on Rene uue autoga juba tuhatkond kilomeetrit läbi sõitnud ning iga kilomeetriga väga rahule jäänud.

“SuperKuma” 2004. aasta võiduauto Citroën C3 loositi välja 6. veebruaril TV3 saates “Stop”. 3200 kaardi hulgast tõmbas fortuunaks olnud Onu Uno välja Kaisa Peldi nime. Võidust teatas Kaisale sõbranna SMS-i teel. Kaisa seda päriselt uskuma ei jäänud, aga et midagi jäi sisse kripeldama, siis helistas ta koju emale, kes uudisest kuulnuna juba sokis oli.
Kaisa on 13-aastane Järvamaa tüdruk, kes õpib Paide Gümnaasiumi VII klassis.
Ristsõnu hakkas ta lahendama juba 7-aastaselt, kui ema temalt ingliskeelsete küsimuste asjus nõu küsis. Kuna tema sel ajal inglise keele ringis käis, siis oskas ta ema ka aidata. Õige pea tekkis Kaisal endal huvi, milleks emal neid vastuseid vaja läheb ja peagi oli temagi ristsõnapisiku endale külge saanud. Alustas ta, nagu paljud temavanused, Kumakese lahendamisega, aga et sellest jäi palju aega üle, hakkas ikka sagedamini ja sagedamini ema “SuperKumasse” vaatama. Praegusel ajal jagavadki Kaisa ja tema ema “SuperKuma” nii, et Kaisa lahendab ära arvristsõna, sõnapaigutuse, tähtede ümbertõstmise ja teised nn loogikamõistatused ning emale jäävad ülejäänud. Ühe päeva jagu lahendamisrõõmu suudab Kaisale pakkuda ka vana lemmik Kumake.

“SuperKuma” 2003. aasta võiduauto Hyundai Getz loositi välja 8. veebruaril TV3 saates “Stop”. 4000 kaardi hulgast tõmbas Onu Uno välja Luule Kangru nime. Esmasest võidujoovastusest veidi juba rahunenud, tuli õnnelik Tartumaal Puhja vallas elav ristsõnafänn Kuma toimetusse ristsõnatööstusega tutvuma ja võidumuljeid jagama. Proua enda sõnul oleks autovõit peaaegu tulemata jäänud, sest vahetult enne vinjettide ärasaatmist oli kaheteistkümnenda numbri vinjett kaduma läinud. Palavikulised otsingud ei andnud mingeid tulemusi enne, kui kahtlane aimdus ta kella ühe ajal öösel voodist välja ajas, et viimases hädas läbi vaadata hommikuseks süütamiseks ahju valmis pandud hakatus. Seal see õnnetu end peitiski ja nii oli kõrvaldatud viimane takistus võidu teelt. Viiekordne vanaema on ristsõnu lahendanud aastaid ja ka vastuseid kogu aeg ära saatnud, kuid seni polnud mitte midagi võitnud. “Igal asjal on oma aeg, kiiresti ei saa midagi,” tahab vastne autoomanik kõigile teistele lahendajatele öelda ning on rõõmus, et hea enesetunde konsultandina töötades nüüd veelgi rohkemate abivajajate juurde jõuab.

“SuperKuma” 2002 peaauhinna Skoda Fabia võitis Riho Trilljärv Karitsa külast Virumaalt.
4. veebruaril loositi Kanal2 saates “Mootorite Maailm” välja arvult kuues “SuperKuma” võiduauto, milleks seekord oli Skoda Fabia. Ligi 4000 kaardi hulgast tõmbas fortuunaks olnud Onu Uno välja Riho Trilljärve nime. Õnnelik võitja on 62-aastane Virumaa mees, kellel on autojuhiload taskus juba aastast 1961. Trahvi pole ta eales saanud, küll tehti 1967. aastal talongi auk, sest suunatuli ei põlenud. Skoda Fabia on tublil mehel juba viies auto. Riho koos abikaasa Maimuga kahtlustas terve tee Karitsast Tallinna, et keegi on nende kulul halba nalja teinud. Kindlustunne saabus alles siis, kui võtmed käes olid. Rihol ja Maimul on kaks last ja kuus lapselast.
Ristsõnu lahendab Riho juba aastaid, lemmikuteks on Kuma ristsõnad. Auto vinjettidega kaardi saatis ära esmakordselt. Loosiõnne puudumise üle mees kurta ei saa – paar aastat tagasi võitis ta Bingo lotoga 2000 krooni.
Esimene sõit võiduautoga viis õnnelikud võitjad koju Karitsasse!

“SuperKuma” 2001 aastaauhinna Lada 110 võitis Helgi Kosemaa. 3. veebruaril loositi TV3 saates “Stop” välja juba viies “SuperKuma” võiduauto, milleks oli Lada 110. Enam kui 4000 kaardi hulgast tõmbas fortuunaks olnud Onu Uno välja Helgi Kosemaa nime.
Auhinnaauto võitja elab Viljandis ja on olnud aastaid “SuperKuma” pidev lahendaja. Õigete vastusteni jõudmiseks on tulnud aeg-ajalt ka teatmeteoseid appi võtta, suureks abiks on olnud EE atlas. Loosiõnn on Helgi Kosemaale ennegi naeratanud, kuid nii suure võidu osaliseks pole ta varem saanud. Õnnelik võitja meenutab, et oli just isiklikku telefoninumbrit vahetanud ja nii jõudis rõõmusõnum temani hoopis töö juures ülemuse vahendusel. Üllatus oli suur, võttis peopesad higiseks ja käed värisema.
Õnnelikku võitjat Helgi Kosemaad olid õnnitlemas ja võiduautot üle andmas AS Kuma juhataja Ervin Runnel ja AS Lada Eesti peadirektor Tiido Jakobson.

10. veebruaril loositi Kanal2 otsesaates “TV-OKSJON” välja juba neljas “SuperKuma” võiduauto, milleks seekord oli Suzuki Alto. Enam kui 3200 kaardi hulgast tõmbas fortuunaks olnud Onu Uno välja Anneli Helendi nime.
Võitja elab Järvamaal Peetri külas ja töötab Tallinnas Kullassepaäris. Abikaasa on politseiniku ametis Paides. Auto kättesaamisel ütles võitja, et alles võtmete üleandmisel jõudis talle võidu reaalsus lõpuks kohale. Japauto salongi olid kogunenud uut autoomanikku õnnitlema isa, sõbrad ja töökaaslased.
Soovime Anneli Helendi uuele autole “Nael kummi!” ja edaspidigi meeldivaid hetki “SuperKuma” seltsis.

“SuperKuma” 1999 aastaauhinna Skoda Felicia võitis 14-aastane Helina Pärnaste Põlvamaalt Mägiotsa külast.
Helina elab koos oma noorema õe ja vennaga ning ema, isa ja vanaemaga Mägiotsa külas Põlvamaal.
9. veebruaril käesoleval aastal anti Helinale üle “SuperKuma” peaauhind Skoda Felicia. Helina meenutab, et ta oli just koolist koju jõudnud, kui ema ja vanaema talle rõõmusõnumi edasi andsid. Helina ei uskunud algul ja oli üsna keeletu. Varem oli nende peres Kumakese lahendamisega rahalise auhinna võitnud noorem õde Helen.
Pärnaste pere lapsed käivad koolis ning vabal ajal vaatavad põhiliselt telerit või lahendavad ristsõnu. Ema Airi on kodune ja isa Uno tegeleb metsa ülestöötamisega.

Pere usinaimad ristsõnalahendajad on vanaema ja noorem õde Helen. Kui kaua ristsõnade lahendamisega tegeldud on, ei osanud keegi täpselt öelda, aga pereema mäletas, et huvi tekkis enam kui kümme aastat tagasi. Airi sõnul on nad ristsõnu lahendanud palju, kuid lahendused on tihti jäänud saatmata ja neid on koju kuhjunud päris suur hulk.
Pärast esimese 100 kilomeetri läbimist oli pereisa Uno meeldivalt üllatunud, et Skoda nii hea ja mugav auto on. “Soovitan kõigil, kes uut autot soetada plaanivad, Skodat proovida,” ütles Uno Pärnaste. Et Helinal praegu juhilube ei ole, lepiti kokku, et kolm aastat kasutab autot terve pere ja siis saab sõiduriist päriselt Helina käsutusse.
Pärnaste pere oli seni arvanud, et loosimisel tehakse kindlasti sohki ja võidavad ainult loosijate tuttavad inimesed. Nüüd on nad aga veendunud, et mingit ebaausust ega tuttavate eelistamist ei ole.

“SuperKuma” peaauhinna Mazda Demio võitnud Villem Liesment ja abikaasa Tiiu elavad Mulgimaal Abja-Paluojas.
Villem Liesment meenutab, et ta oli parasjagu metsatöödel, kui tuldi ütlema, et talle on tähtis kõne. “Esimene mõte käis peast läbi, et ju siis on kodus midagi halvasti … Abikaasa Tiiu naeris telefonis, et olen auto võitnud. Arvasin, et keegi teeb halba nalja. Ei saa ju tõsi olla, sest kunagi varem pole mul loosiõnne olnud.” Seni ajasid Villem ja Tiiu läbi Moskvitsiga.
Tiiu sõnul lahendatakse Liesmentide peres ristsõnu pikka aega, kuid selle tõttu ükski talutöö küll tegemata ei jää. “Kui laupäev-pühapäev vabaks jääb, siis üritame ikka teleka ees olla ja ristsõnu lahendada.”
“SuperKuma” on Villemi ja Tiiu lemmik. Enamasti saadakse entsüklopeedia abita hakkama, kuid vahel tuleb raamaturiiulist mõni teatmeteos appi võtta. “”SuperKuma” on korralik ristsõnaajakiri, kus vigu tuleb harva ette,” tunnistab Tiiu.
Villem usub, et kui loosiõnn poleks naeratanud, oleks uue auto muretsemine unistuseks jäänudki. “Maal ei teeni ju palju.”

“See võit läks küll õigesse peresse,” õhati kuuldes, et “SuperKuma” 1997. aasta loosiauhind sõiduauto Fiat Punto läks peresse, kus kasvab 7 last. Tartumaal Kärgandil elavad Aivar ja Heli Sepp võivad nüüd juba mõnda aega punasest Fiatist rõõmu tunda. “SuperKuma” telliti sellesse peresse teist aastat järjest.
Pereisa Aivar töötab puidufirmas tislerina, pereema on kodune. Lastest kõige vanem, Kristjan, kes koolitab Kuperjanovi pataljonis tegevteenistuses olevaid sõdureid, ja pesamuna, 2. klassi poiss Joosep, on nagu kõik selle pere lapsed, kirglikud ristsõnalahendajad.

Seppade pere täiskasvanud liikmed ristsõnade lahendamisel peale Mendelejevi tabeli muud kõrvalist abi ei vaja, kuid pere edurivi juhib 8. klassis õppiv Kata-Mari. Kui ema uue ristsõnalehe koju toob või tellitu postkasti jõuab, jagatakse see lehekülgede kaupa sõbralikult ära ja kui kellelgi lahendamisel lüngad tekivad, otsitakse ühiselt lahendusi.
Pere lemmikud on Onu Uno valitud ristsõnad, ristsõnaleht Tuhat ja kõige meelepärasem on “SuperKuma”. “Kuma ristsõnad on mõeldud nii lastele kui ka suurtele, need on kõige loogilisemad ja neis on vigu kõige vähem,” selgitab Aivar. Auto on selle pere jaoks ideaalne kingitus, sest kevadise teedelagunemise ajal pole liinibussil kuu aega Kärgandile asja. Lapsed tuleb sellegipoolest kooli saata.

Pereema Heli tunnistas, et temal võidust kuuldes erilist üllatust polnud. “Meie perele on ennegi loosiõnn naeratanud. Vene ajal võitis Aivar 12 000 rubla, see oli siis väga suur raha. Väiksemaid võite on olnud ennegi.” Suuri peresid olevat Kärgandi kandis teisigi.

Suurimates peredes on koguni 10 last. Heli ütleb naljatamisi, et suurtes peredes rahamuret pole. “Kui raha tuleb majja, siis on täpselt teada, kuhu see panna. Siis jäädakse järgmist raha ootama.”

Maailma parim sudokulahendaja on eestlane Tiit Vunk!
Käisime õnnitlemas värskelt Krakowist saabunud Sudoku 2022 maailmameistrit
Minu ostukorv
Sulge hiljuti vaadatud
Kategooriad