Eestlased Sudoku MM-il!

Me kõik teame mõnda spordiala, milles peetakse maailmameistrivõistlusi. Üheks nendest, kuigi vähem tuntud, on rohkelt loogikat vajav Sudoku mõistatuste lahendamine. Kas teadsite? Sudoku maailmameistrivõistlused leiavad aset juba sellel nädalal – ja ka Eesti meeskond osaleb! Kas seda ka teadsite? Ja see toimub Torontos, Kanadas! Meie südamed põksuvad üha kiiremini, sest peagi on võistlused algamas ja oleme teiega jagamas meie oma Eesti Sudoku Meeskonna seiklusi teisel pool maailma.

Uskumatu, aga jah, see on tõesti tõsi! Eestit esindab kümne liikmeline koondis. Koosseisus on Kristo Ambur, Kristi Lehto, Riho Klement, Tauri Purk, Tiit Hendrik Piibeleht, Virgi Puusepp, Chris Reintal, Hannes Sidorov, Kaja Sõstra ja Tiit Vunk, koondise kapten on Jaanus Laidna. Need säravad inimesed panevad end proovile maailma kõige keerulisemates numbrimõistatustes teisel pool maakera!

Eelmisel aastal toimunud maailmameistrivõitlustel Poolas saatis Eesti loogikameistreid tõeline edu. Mitmekordne Eesti meister Tiit Vunk pälviti maailmameistriks ning lisaks tuli Eestisse ka võistkondlik pronksmedal! Hoiame pöidlaid ja elame kaasa, et võistlejad tunneks meie toetust ja neil jaguks energiat ja õnne eelmise aasta tulemusi kaitsta.

Mis ja kuidas täpsemalt maailmameistrivõistlustel toimuma hakkab jagame teiega lähipäevil. Seniks võite uudistada, ühest Sudoku turniirist ettekujutuse saamiseks, Sudoku EM videot. Seal selgusid ka MM-ile minejad.

Reis Torontosse on planeeritud igal ühel omal käel ja pigem veidi varem, et harjuda ajavahega, tutvuda kultuuriväärtustega ja nautida ka veidi imelisi vaateid kaunis riigis. Mõned koondise liikmed on jõudnud juba Kanadasse ja mõned on veel teel.

Igatahes seiklused alaku! Pühapäeval, 15 oktoobril, on kogunemine Don Valley hotellis ning õhtul toimub pidulik WSC Tervitusgala. Esmaspäeval, 16. oktoobril, algavad võistlused kell 9! Hoiame omadele pöialt ja peatse jagamiseni hetkedest Torontos.

Tule jälgima ka meie Kuma Ristsõnade Facebooki kontot ja saa osa koondise tegemistest Torontos.

WSPC ametlik kodulehelt: World Sudoku and Puzzle Championships

Sudokude lahendamisest “Hommik Anuga” saates
Ristsõnade aastaauhinna loosimine 2023
Minu ostukorv
Sulge hiljuti vaadatud
Kategooriad