Loosimised ja auhinnad 2024

Kuma ristsõnad pakuvad lahendamisrõõmu igas vanuses lahendajale. Boonusena lahendamisrõõmule oleme välja pannud erinevad auhinnad, mida on võimalik võita iga kuu, ning ka suured aastaloosid. Auhindu saad võita, kui saadad ristsõna(de) lahenduse(d) meile postiga või sisestades vastuse(d) meie kodulehehel siin. Aastaauhinna loosimisel on võimalik osaleda, kui kogud terve aasta jooksul kokku ajakirja esikaanel olevad väikesed vinjetid ning saadad need aasta lõpus meile.

Pane tähele!

Ajakirjadel, mis ilmuvad igas kuus, võib üks vinjett aasta jooksul korduda. Ehk kui sa detsembris avastad, et sul puudub näiteks juulikuu vinjett, võid detsembrikuu ajakirja osta kaks tükki ja asendada puuduva vinjeti detsembrikuu omaga. Kuus või neli korda aastas ilmuvatel ajakirjadel võib iga vinjett olla lehele kleebitud vaid üks kord.

Kui soovid lisaks lahendamisrõõmule ka võiduvõimalusi suurendada, siis pane oma lahendamisoskused veelgi rohkem proovile ja saada mitme erineva ajakirja täiskomplekt aastavinjette. Et ükski vinjet vahele ei jääks ja lahendamisrõõmu jaguks igasse kuusse, saad vormistada ristsõnade aastatellimuse meie kodulehel.

Aastaauhinnad 2024

7000 € superloosis osalevad Super Kuma, Suured Ruudud, Kuma Kerge, Kooli Ruudud, Kodusoojus, Ristsõnad Loomadest, Maagilised Ruudud, Mixi Pluss, Onu Uno Valitud Ristsõnad, Ristsõnarõõmud ja Kuma Kange.

Käesoleva, 2024, aasta superloosi auhind on 7000 €, ajakirjal Kumake 1500-eurone Apple’i iPhone, ajakirjal Rebase Ruudud Nintendo Switchi mängukonsool.

2023. a aastaauhindade võitjad

Vaata, kes oli: 2023. a 7000 € superloosi võitja. 2023. a Kumakese aastaauhinna – iPhone’i – võitja on Liine Lõhmus Tallinnast. Rebase Ruutude aastaauhinna loosimine toimub peagi!

Mõnusat nuputamist ja ikka ka loosiõnne!

SUGURU lahendamsie õpetus
Minu ostukorv
Sulge hiljuti vaadatud
Kategooriad